Gotujemy
 
Jakub Suchta

Od stycznia przepisy dla naszych klientów z najlepszej wołowiny Angus, opracowywać będzie Jakub Suchta.

Jakub Suchta - finalista VI Polskiej Edycji Programu Hell’s Kitchen, założyciel i Chef Kuchni w Studio Art-Cooking we Wrocławiu. Miejsca, gdzie uczy gotować dania z najdalszych zakątków świata, a wszystko w klimacie świetnej zabawy i towarzystwie fantastycznych ludzi.

Pasjonat gotowania i żeglowania. Kapitan Jachtowy i Motorowodny, organizator i prowadzący rejsy morskie na całym świecie. Łącząc swoje pasje pokochał odkrywanie nowych kompozycji smaków, potraw i produktów. W ten sposób podróże stały się niekończącym źródłem inspiracji do nowych, autorskich dań oraz pomysłów na kolejne Warsztaty Kulinarne.

Podczas przygotowywania przez siebie potraw kieruje się przede wszystkim smakiem, zapachem oraz wizualnym wrażeniem każdego dania. Gotowanie jest dla niego czymś w rodzaju sztuki, bo jak sam mówi najpierw „je się oczami”.

 
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium