Udziec wołowy

shutterstock_1501473662.jpg
  • nowość
Dostępność: na wyczerpaniu
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 85,00 zł 85.00












ilość szt.

towar niedostępny

dodaj do przechowalni
* - Pole wymagane

Opis

Mięso do zadań specjalnych stwarzające szereg zastosowań kulinarnych, a dzięki różnym metodom przyrządzenia zaskakujące swoją różnorodnością.

W kuchni staropolskiej podstawa bitek wołowych, ale też gulaszy czy pieczeni. Obecnie niezwykle modne w nowej odsłonie Culette czy przygotowane metodą sus vide- długie, wolne duszenie w temperaturze 60 stopni. Po takiej obróbce mięso odwdzięczy się pięknym złoto-brązowym kolorem i niezwykłym smakiem. Tak przygotowane mięso można też jeść na zimo gdzie bez problemu konkuruje z pastrami. 

100 gramów udźca posiada wartość energetyczną 124 kcal.

 

 

 

Opinie o produkcie (0)

Bestsellery
Burger 100% Angus
Burger 100% Angus
27,60 zł
Salsiccia Nostrana 100% Angus
Salsiccia Nostrana 100% Angus
40,00 zł
Stek z Antrykotu z kością
Stek z Antrykotu z kością
85,00 zł
Kabanosy 100% Angus
Kabanosy 100% Angus
110,00 zł
Mięso mielone
Mięso mielone
30,00 zł
Stek minutowy
Stek minutowy
80,00 zł
Medaliony z ligawy
Medaliony z ligawy
40,00 zł
Porterhouse
Porterhouse
130,00 zł
Stek T-bone
Stek T-bone
101,00 zł
Stek z Rostbefu z kością
Stek z Rostbefu z kością
73,00 zł
Gulasz wołowy
Gulasz wołowy
35,00 zł
Stek Rib Eye
Stek Rib Eye
210,00 zł
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper Premium